Kategorije

Kablovi,konektori i adapteri
Roland Pro Audio-Video

Brendovi

AUDAC IMEO1

PROFESSIONAL 2.1 SOUNDBAR

Pozvati za cenu

IMEO1 Soundbar ima tanak,elegantan dizajn i ukljucuje sve potrebne funkcije za prosirenje audiovizuelnog sistema sa impresivnim zvukom,uz minimalne probleme prilikom istalacije.Savrseno je pogodan za instalacije kao sto su ucionice,prostorije za prezentacije ili sale za sastanke gde se moze koristiti i instalirati u kombinaciji ekranima,pametnim plocama ili projektorima.

Ima dva 1.75″ visokofrekventna drajvera sa RMS od 15W i sekciju niske frekvencije sastavljenu od dva 2.5″ niskofrekventna drajvera snage 30W RMS sto rezultira ukupnom snagom 60W RMS-a.Pojacalo klase D sa integrisanim WaveSelect DSP procesorom i konfiguracijom prenosne linije za niskofrekventne drajvere nudi kristalno cistu reprodukciju zvuka sa zapanjujucim niskofrekventnim odzivom. DSP preseti koji se mogu izabrati nude optimizaciju za razlicite namene kao sto su prezentacije,slusanje muzike ili video snimci.

Razilcite mogucnosti povezivanja kao sto su nebalansirani linijski ulaz,HDMI (ARC) ili SPDIF (opticki i koaksijalni) omogucavaju kompatibilnost sa razlicitim izvorima zvuka,dok Bluetooth omogucava bezicno povezivanje sa smart telefonima,tabletima i laptopovima.

Ukoliko u instalaciji postoji vise IMEO1 zvucnika pozeljno je da dodelite Bluetooth ID da bi ih mogli razlikovati.Tipicne primene su hoteli,konferencijske sale,skole…. Funkcija hotelskog rezima u firmware-u nudi resenje za ove aplikacije.Dodatna funkcija za budjenje zvucnika iz stanby rezima je takodje implementirana tako da ce se IMEO1 uvek ukljuciti sa istim,odabranim izvorom zvuka,bez obzira na to koji je izvor izabran pre iskljucenja.

Zahvaljujuci IR daljinskom upravljacu mocicete jednostavno da podesavate izvor zvuka,jacinu i EQ,dok jednistven i pametan nosac za montazu na zid omogucava jednostavno montiranje na zid na bilo kojoj povrsini ili lokaciji uz optimalno vodjenje i pokrivanje kablova.

Zvucnik je dostupan u dve varijante:

  • IMEO1/B – Crnoj boji.
  • IMEO1/W – Beloj boji.

 

SYSTEM SPECIFICATIONS

THD+N (@ 1 kHz)

1%

Bluetooth specification

V3.0

Class 2 output power

 

Control

Remote control (IR)

Selection / volume switches (side panel)

Drivers

2 x 2.5” MF / LF Woofer

2 x 1.75”

Input Connector

3.5 mm Jack (Unbalanced)

Coaxial SP/DIF digital input

Optical SP/DIF digital input

HDMI ARC

Outputs Power

2 x 15 W

1 x 30 W

Frequency Response (± 3 dB)

40 Hz – 20 kHz

Power Source

220 ~ 240 V AC / 50 ~ 60 Hz

Consumption:30 W

Standby:0.5 W

 

PRODUCT FEATURES

Weight

3.6 kg

Dimensions

1000 x 60.8 x 111.3 mm (W x H x D) (Excl.bracket)

1000 x 60.8 x 134.3 mm (W x H x D) (Incl.bracket)

Colours

Black (RAL9005) (IMEO1/B)

White (RAL9003) (IMEO1/W)

Mounting & handling

Mounting wall bracket

Front finish

Steel grill

Construction

ABS

Accessories Included

Power cable

Wall mounting bracket

Remote control (IR)

3.5 mm jack audio cable (1 meter)

3.5 mm jack audio pigtail (0.15 meter)

90° HDMI angle adapter